مدیر غذا و نوشیدنیهتل داری

آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)

آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)

آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی در کجا کاربرد شغلی دارد:

  • اشتغال در هتل ؛
  • رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل ؛
  • کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها ؛
  • رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی

آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)

هدف از آموزش دوره cost control :

  • آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی ؛
  • انبارداری ؛
  • محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.
  • ارزیابی ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻤﺎم ﺷﺪه ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﺪه
  • آشنایی با نرم افزار های کاست کنترل
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )

چه موضوعاتی در دوره کاست کنترل آموزش داده می شود:

  1.  محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.
  2.   طراحی منو و آنالیز غذا.
  3. کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.
  4. کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت )
  5. کنترل فروش غذا و نوشابه.
  6. سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.
  7.  کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.
  8. تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.

آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)

آموزش میزبان رستوران

پیش نیاز های شرکت در دورهآموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)چیست:
  • دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛
  • خوشرویی و اعتماد به نفس ؛
  • دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
  • برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
  • روحیه خستگی ناپذیر ؛
  • دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
  • دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشتی ویژه اماکن پذیرایی و هتلها

توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا