پیشخدمت رستورانپیشخدمتیخانه داری هتلمهماندار اداریمهماندار تالار پذیراییهتل داری

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشتی ویژه اماکن پذیرایی و هتلها

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشتی ویژه اماکن پذیرایی و هتلها

آموزش اصول بهداشتی –رعایت پورتکل بهداشت فردی و عمومی و همچنین بهداشت اماکن همیشه از موارد قابل بحث در اماکن اقامتی و پذیرایی بوده است و معمولا مسافران کمتر به سلامت اماکن اقامتی و پذیرایی اعتماد داشته و دلیل بسیاری از شکایت ها عدم رعایت بهداشت اماکن یا بهداشت مواد غذایی بوده است که معمولاً  باعث نارضایتی و عدم مراجعه مجدد و مستمر مشتری و مهمان به این نوع از اماکن شده است.

 اگر اماکن اقامتی و پذیرایی آینده نگری نداشته باشند، ممکن است در آینده ای نه چندان دور طبع و مزاج افراد از یک طرف و همچنین بسیاری از رفتارهای اجتماعی و حتی فرهنگ ها تغییر کرده و این موضوع باعث تغییر شدید در بسیاری از شغل ها و سرمایه گذاری های مرتبط با اقامت و پذیرایی گردد.

با توجه به اینکه ویروس کرونا (کوید 19) ماندگاری طولانی مدت دارد و سرعت شیوع آن نسبت به سایر بیماریهای ویروسی بسیار زیاد است و در تمام اماکن سریعا سایه گستر می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش نیروهای خدماتی و پذیرایی اداری(آبدارچیان +نظافتچیان)

به روز رسانی اطلاعات پرسنل خدماتی و نظافتچی باعث می شود سلامت پرسنل و میهمانان حفظ شود و میزان وفاداری مشتریان در اقامتگاه را بیشتر کند و به خودی خود باعث تبلیغات دهان به دهان که جزء بهترین روش بازاریابی نیز هست می شود.

ذکر موارد فوق فقط جهت آماده سازی اولیه ذهن دست اندرکاران صنعت هتلداری و کترینگ است که جهت ادامه کسب و کار و همچنین به دست آوردن حس اعتماد مشتری مجبور به تغییر در رویه ها و رفتارهای خود باشند تا بتوانند به سلامت و بدون ضرر و زیان جهت برون رفت از این بحران تلاش نمایند.

 در این خصوص موسسه میزبان دانش با سابقه ۱۵ ساله در آموزش تخصصی هتلداری و تشریفات برای اولین بار اقدام به برگزاری این پروتکل بهداشتی ویژه اماکن اقامتی و پذیرایی نموده است.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش صفر تا صد رستوران داری-اصول میزبانی در رستوران

آموزش آبدارچیان و پیشخدمت اداری

 

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشتی ویژه اماکن پذیرایی و هتلها

محتوای آموزش رعایت اصول بهداشتی در اماکن اقامتی و پذیرایی

  • رعایت اصول بهداشتی مخصوص میز پذیرش و لابی
  • رعایت اصول بهداشت در اماکن عمومی هتل
  • رعایت اصول بهداشت در اتاق‌ها (حمام و سرویس بهداشتی و فضای داخلی اتاق)
  • رعایت اصول بهداشتی در فضای رستوران و آشپزخانه
  • رعایت اصول بهداشتی در اماکن تفریحی(باشگاه های ورزشی، استخر و سالن های بازی)
  • استفاده از شوینده و ضدعفونی کننده های مناسب
  • اصول پاکسازی محیطی با حفظ اصول ارگونومی
  • روش صحیح استفاده از شوینده ها و ضدعفونی کننده ها جهت برطرف کردن میکروب، باکتری و ویروس ها
  • روانشناسی کارکنان در برون رفت از بحران با رعایت بهداشت

آموزش این دوره آموزشی اصول بهداشتی مطابق با استاندارد ها و توصیه های وزارت بهداشت و درمان در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری های میکروبی و ویروسی است. جهت مشاوره و آموزش با ما تماس بگیرید. تلفن های تماس: 021-91300624  – 02189789398  – 09021181395

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا