پیشخدمت رستورانپیشخدمتیمدیر غذا و نوشیدنیمهماندار تالار پذیراییهتل داری

آموزش صفر تا صد رستوران داری-اصول میزبانی در رستوران

آموزش صفر تا صد رستوران داری-اصول میزبانی در رستوران

آموزش صفر تا صد رستوران داری (اصول پذیرایی و  مهمانداری) :با نظر به اين که ظاهر آراسته و نحوه برقراري ارتباط کارکنان (اصول میزبانی) هر سازمان نقش بسيار موثري در موفقيت آن سازمان دارد.  يکي از واحد هاي تاثير گذار در اين مهم، واحد پذيرايي و مهمانداري رستوران مي باشد که با کمترين اشتباه اين  واحد (اصول میزبانی) ،  ممکن است يک خاطره بد در ذهن مراجعه کننده شکل گيرد و ممکن است خسارات جبران ناپذير به سازمان  وارد سازد. در صورتي که رفتار حرفه اي و آداب داني اين گروه(گارسون رستوران) مي تواند موجبات آرامش خاطر و آسايش مديران و کارکنان هر شرکت يا سازمان را فراهم آورد. 

آموزش صفر تا صد رستوران داری-اصول میزبانی در رستوران

در همين راستا  گروه آموزشی میزبان دانش در جهت آشنايي هرچه بيشتر اين افراد با اصول و فنون پذيرايي و مهمانداري حرفه ای، دوره آموزشي اصول و فنون پذيرايي، تشريفات و ميزباني در سازمان ها و شرکت ها را برگزار مي نمايد. تا بتوان ضعف های رستوران را به حداقل برساند.

1.آشنايي با صنعت مهمانداري

  •     ضوابط و مقررات اوليه مراكز پذيرائي
  •     جايگاه فعلي صنعت مهمانداري در ايران و جهان

آموزش صفر تا صد رستوران داری-اصول میزبانی در رستوران

2. بهداشت فردي، جمعي، محيطي، ظروف پذيرايي و مواد غذايي

  •     نقش بهداشت فردي در تامين سلامتي انسان
  •     استحمام و تاثير آن در سلامتي
  •     علائم ظاهري بيماري ها
  •     سرويس هاي بهداشتي عمومي
  •     آب آشاميدني
  •     چگونگي نگهداري مواد غذايي
  •     اصول نظافت آبدارخانه ها و محل طبخ غذا
  •     اصول شستشوي ظروف و مواد غذايي

آموزش میزبان رستوران

3.آشنايي با وسايل و تجهيزات، ميز و صندلي و نحوه آرايش آن ها

  •     شناخت وسايل وتجهيزات؛ روش کار با آن ها و کاربرد اختصاصي هريک
  •     شناخت انواع ميز و صندلي رستوران و سالن همایش ها،سمینار و سالن داری
  •     طرز چيدمان ميزها
  •     تعيين فواصل ميز و صندلي ها
  •     انواع روميزي ها
  •     دستمال سفره ها و طرز بكارگيري آن ها توسط ویتر رستوران
  •     چيدمان ظروف روي ميزها و روش هاي مختلف آن در مناسبت هاي گوناگون
  •     تجهيزات و ملزومات ميزآرائي
  •     رعايت موارد ايمني در چيدمان ميزها
  •     گل آرائي
  •     ميز آرائي در فضاي باز و بسته و فرق آن ها با يكديگر

4.آشنايي با انواع سرویس های بین المللی

  •     روش هاي مختلف مهماني و پذيرايي شامل:
  •     سرويس فرانسوي
  •     سرويس سيلور يا انگليسي
  •     سرويس بشقابي
  •    انواع سرويس دهي بوفه
  •     سرويس روسي

5.نحوه آماده سازي سالن رستوران و چيدن ميزها

  •     آماده سازي سرويس ها قبل از برگزاري مراسم
  •     استيشن بندي
  •     تفكيك ملزومات
  •     استانداردهاي چيدمان روي ميزها
  •     روش هاي جمع آوري سرويس هاي ميز پس از مصرف

6.آشنايي با نحوه سرو غذاها

  •     چيدمان ميز صبحانه
  •     چيدمان ميز نهار
  •     نحوه سرو صبحانه
  •     نحوه سرو غذا
  •     نحوه سرو نوشيدني ها
  •     روش هاي سرو نهار و صبحانه به صورت بوفه

7.آشنايي با نحوه سرو نوشيدني ها (چاي، قهوه، كافه گلاسه، بستني و . . . )

  •     آشنايي با نوشيدني هاي سرد و گرم و کاربرد هر کدام
  •     آشنايي با دسرها
  •     نحوه حمل نوشيدني ها
  •     روش هاي سرو نوشيدني ها و دسرجات روي ميز
  •     روش جمع آوري ظروف مربوطه پس از مصرف

8.ارتباط ميزبان با آشپزخانه

  •     استانداردها و ويژگي هاي ظاهري آبدارچيان مرد و زن
  •     ويژگي هاي گارسون مخصوص حمل غذا از آشپزخانه
  •     نحوه حمل غذا از آشپزخانه
  •     نحوه تحويل غذا به گارسون سرو

9.منو شناسي و منو نويسي براي پيش غذاها، غذاهاي اصلي، دسرها(ايراني و خارجي)

  •     تعريف منو
  •     تاريخچه منو
  •     طبقه بندي غذاها
  •     نظم و ترتيب در طراحي منو
  •     ويژگي هاي يك منوي خوب
  •     تعريف انواع رسيپي
  •     تنوع غذا در منوها
  •     انواع منو
  •     جايگاه انواع خوراكي ها و نوشيدني ها در تركيب منو

10.آداب معاشرت با مهمانان، همكاران و ايجاد ارتباط با آن ها

  •     آداب معرفي كردن
  •     آداب سخن گفتن
  •     آداب خوردن و آشاميدن
  •     الگوهاي رفتار فردي با همكاران
  •     روش تقاضا كردن و احترام گذاشتن به طرف مقابل

11.روش هاي برگزاري مهماني ها و جشن ها

12. مهارت مديريت زمان و کارتيمي در مهمانداري و پذيرايي

12.كمك هاي اوليه مورد نياز براي گارسون ها

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا