پیشخدمت رستورانپیشخدمتیمدیر غذا و نوشیدنیمهماندار تالار پذیراییهتل داری

آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی تشریفات در هتل

آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی تشریفات در هتل

آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در کجاها کاربرد دارد

  • اشتغال در هتل ؛
  • رستورانها و تالارها به عنوان میزبان ؛
  • سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها ؛
  • رستورانها ؛
  • سازمانها ؛
  • بوم خانه های سنتی ؛
  • ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی تشریفات در هتل

چه اهدافی را در برگزاری دوره آموزش مدیریت پذیرایی دنبال میکنیم

  • آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی ؛
  • آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات ؛
  • ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت ؛
  • انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع ؛
  • برنامه ریزی پرسنلی .

آموزش میزبان رستوران

چه مواردی و چه موضوعاتی در این دوره آموزش داده می شود

  1. تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان و سرمیزبان.
  2. بخش غذا و نوشابه در هتل.
  3. مهارت های فردی و ارتباطی، آداب و معاشرت .
  4.  انواع روشهای سرویس دهی.
  5. آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.
  6. وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا
  7. دیزاین میز 
  8. ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث
  9. مهارت های میهمانداری.
  10. آشنایی با محیط رستوران.

الزامات یا پیش نیازها :

  • دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ؛
  • علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛
  • خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
  • برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
  • روحیه خستگی ناپذیر ؛
  • دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
  • دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا